Din kurv

Claus Holm

Claus Holm har været kok i 27 år og har altid følt glæden ved maden og smagen. 

 

"Og alligevel synes jeg, vi alt for tit glemmer - også jeg selv - at det skal være sjovt at lave mad.

Og være til  her i livet."

 

Claus (f. 1970) bor i Svendborg sammen med sin kone Anne. Han har købt et gammelt slagteri, som han har indrettet til køkkenværksted. Udover at være kogebogsforfatter er Claus Holm tv-kok, smagsudvikler og foredragsholder - og et menneske med trang til at gøre en forskel. Claus er klar på det meste. I hans køkken kan alt lade sig gøre.

 

Claus Holm brød for alvor igennem på bogscenen i julen 2012, hvor hans bog Stegeso - simremad i jern og ler solgte 8.500 eksemplarer fra udgivelsen i oktober måned og frem til nytår og nu har solgt flere end 10.000 eksemplarer.

 

I 2013 var Claus Holm på banen med både Lav mad med LAKRIDS,  grov-grønt-kogebogen Rødder og 

Mad i æbleskivepanden.

 

I foråret udkommer de to nyeste bøger fra Claus Holm: fiskekogebogen Skind & Ben og smørrebrødsbogen Holms håndmadder.


 

Din kurv

Din kurv er tom
Du har    produktprodukter  i din kurv
Opdaterer...
Total (ekskl. fragt) 
Til kassen
Opdaterer...
 

Af forfatteren

 
 
Grillkaliffen og hans lærling
 
 
Holms håndmadder
 
 
Lav mad med lakrids
 
 
Mad i æbleskivepanden
 
 
Mænd i køkkenet
 
 
Rødder
 
 
Skind & Ben