Din kurv

Mikkel Lauritzen

Mikkel Lauritzen (f. 1984) er en dansk musiker bedst kendt som MikL fra rapmesterskabet, MC's Fight Night. Mikkel har haft sin faste gang i den danske musikbranche i mere end 10 år, siden han i 2003 første gang deltog i mesterskabet. Frem til 2009 var han fast deltager i konkurrencen, som han vandt i 2008. I løbet af årene har Mikkel optrådt jævnligt i større og mindre omgivelser blandt andet på Roskilde Festival og som fast optrædende på Grøn Koncert i årene 2007-2010.

Mikkel debuterer i 2014 som forfatter med romanen, EKSIL PÅ HOVEDGADEN, som er kraftigt inspireret af hans oplevelser gennem mere et årti i musikbranchen. Bogen omhandler en rockmusikers romantiske længsel efter 60'ernes og 70'ernes musikalske revolution. Fortællingen giver læseren indsigt i mange tanker, følelser og oplevelser, man har som optrædende musikere uanset genre.

 Mikkel er uddannet B.A. fra Roskilde Universitet og cand. merc. (kom.) fra Copenhagen Business School. Han arbejder til daglig som kommunikationskonsulent i DR Nyheder.


 

Din kurv

Din kurv er tom
Du har    produktprodukter  i din kurv
Opdaterer...
Total (ekskl. fragt) 
Til kassen
Opdaterer...
 

Af forfatteren

 
 
Eksil på hovedgaden